Monday, September 2, 2013

#81 Hang in there.

Y'know.
When i'm having troubles, i tend to push people away from me.
I assume that by pushing people away is good. Tak menyusahkan mereka dgn masalah aku. 
Sebab aku taknak susahkan sesiapa. Aku taknak org risaukan aku pasal masalah aku.
Let me just handle my prob. Somehow, aku tahu di situ ego aku tinggi.
Aku taknak org pandang rendah kat aku.
Sebab .. hm ... ego aku tinggi.

Tapi kadang kadang, aku tak sedar bila aku push people, aku menyesal. 
Org yang betul sayang kau, tiba tiba tak pasal2 aku suruh dia blah *as in blah from my life or cuma that moment (it's up to that person nak interpret mcm mana), dalam tak sedar kau kecil kan hati dia.
So i'm sorry for that. 

I'm not good on relationship.
But just ...... Bear with me, hang in there.
I will be forever here.